Costa del Sol PDF Afdrukken E-mailadres

De Costa del Sol is een 300km lang gedeelte van de Spaanse kust aan de Middellandse Zee, de zuidkust van de Spaanse landstreek Andalusië tussen Gibraltar en Almería. Deze costa ligt in de Spaanse provincies Málaga, Cádiz en Granada.

Málaga en Marbella springen er uit ten opzichte van de andere populaire steden aan deze kust, zoals de badplaatsen Torremolinos, Fuengirola, Mijas, Manilva en Estepona aan de westzijde en Torre del Mar, Nerja, Almuñecar, Salobreña en Motril aan de oostzijde.

Het resort ligt op een zorgvuldig gekozen locatie, temidden van golfbanen, heuvels en groen. Een locatie die uitstekend voldoet aan de wensen van een breed publiek. In een straal van 10 autominuten heeft men de beschikking over 10 sublieme 18-holes golfbanen. Het strand is gelegen op slechts 3 minuten rijden van het complex en de luchthaven is binnen 25 minuten bereikbaar. Fuengirola en Marbella liggen op 10 à 20 autominuten. Prettig voor velen is dat Vitania niet omringd is door hoogbouw en massatoerisme. Juist het feit dat Vitania in het prachtige, groene landschap van La Cala Mijas ligt, met zeer strenge regelgeving aangaande toekomstige bouw, geeft deze locatie extra glans. Immers, de drukte is op eigen gelegenheid te allen tijde op te zoeken!